Anders lehmann

Associeret partner

Anders Lehmann har knap 20 års erfaring inden for bl.a. corporate og finansiel kommunikation, PR, krisekommunikation og branding.

Anders’ specialer er krisekommunikation og issues management, forandringskommunikation og integration ved bl.a. fusioner og køb af såvel store som mindre virksomheder og organisationer. Hans kompetencer er opbygget gennem mange års praktisk arbejde og funderet fagligt-teoretisk i en uddannelse som Executive Master i Corporate Communications fra Aarhus Universitet og en journalistuddannelse fra Danmarks Journalisthøjskole.

Med strategisk, taktisk og operationel erfaring fra tidligere job som blandt andet informations- og pressechef i Damgaard/Navision og kommunikationschef i Topdanmark er han gennem årene blevet anerkendt som en professionel og respekteret kommunikationschef, der kan udvikle og eksekvere på stort set alle aspekter af virksomhedskommunikation. Senest kommer han fra en stilling som kommunikationsdirektør og medlem af den øverste ledergruppe i HedeDanmark, som er Skandinaviens største grønne servicevirksomhed.

Anders evner således at udvikle, implementere og eksekvere virksomheders samlede kommunikation herunder også øvrige områder som  intern kommunikation, sociale medier, CSR, corporate branding, adfærdsøkonomi, samt medie- og budskabstræning, hvor han bl.a. trækker på tidligere ansættelser som nyhedsjournalist på bl.a. DR TV Avisen og Berlingske.

Download CV